США: Ми подбаємо про безпеку Грузії як про свою власну

Поділитися
Сполучені Штати Америки вважають за потрібне подбати про безпеку Грузії як про свою власну. З такою заявою в Атлантичній Раді у Вашингтоні виступив представник Держдепу США Франк Роуз.
Сполучені Штати Америки вважають за потрібне подбати про безпеку Грузії як про свою власну. З такою заявою в Атлантичній Раді у Вашингтоні виступив представник Держдепу США Франк Роуз.На питання, чи не постраждає Грузія від дружби Росії і США, він відповів, що «Тбілісі залишиться предметом турботи НАТО». «Грузія, звичайно, може бути покарана за партнерство із США та Європою, але Грузія буде захищена», - сказав він. Відзначимо, що упродовж найближчих днів до Тбілісі прибудуть представники Атлантичної Ради. Нагадаємо, генеральний секретар НАТО Андерс Фог Расмуссен запевнив грузинських депутатів у тому, що Грузія обов'язково стане членом Північноатлантичного альянсу. На зустрічі із законодавцями він сказав: «Ми надаємо великого значення сильному партнерству Грузії і НАТО. Я з нетерпінням чекаю розгляду питання на сьогоднішніх зустрічах, як нам поглибити нашу співпрацю».

За матеріалами Росбалта

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі