СМІ: У столиці Росії затримано 100 націоналістів

Поділитися
У ході заходів, що були спрямовані на припинення несанкціонованих акцій на Манежній площі в Москві, затримано більше 100 осіб.

У ході заходів, що були спрямовані на припинення несанкціонованих акцій на Манежній площі в Москві, затримано більше 100 осіб.

Про це повідомляють російські ЗМІ, посилаючись на джерела в правоохоронних органах міста. Затриманих доставляють у центральні ОВС.

У числі затриманих є лідери націоналістичних рухів. Так, при спробі пройти на Манежну був затриманий член ДПНІ і один з організаторів "Російських маршів" Володимир Тор. За день до цього він був випущений із спецприймальника, де відбував арешт за участь у забороненій акції "незгодних" 31 грудня 2010 року.

Також міліціонери затримали лідера руху "Славянская сила" Дмитра Демушкіна і лідера організації "Русский образ" Олексія Михайлова. За словами останнього, його затримали, коли він давав інтерв'ю журналістам. Він також зазначив, що його і ще близько 20 затриманих збираються відвезти в ОВС "Якиманка".

До теперішнього часу Манежна площа повністю перекрита. Біля стін Кремля чергують  наряди міліції. У молодих людей, які збираються в районі площі, перевіряють документи. Агресивно налаштовану молодь відводять у міліцейські автобуси.

Нагадаємо, Манежну площа частково перекрили сьогодні близько 16:00 за київським часом.Приводом до цього стали заклики в інтернеті зібратися в центрі міста на акцію протесту націоналістичного спрямування.

Зібратися в центрі Москви, зокрема, закликало  "Рух 11 грудня", який нібито має відношення до організації мітингу проти "етнозлочинності". Та акція відбулася на Манежній 11 грудня минулого року і завершилася масовими заворушеннями.

За матеріалами: Лента.ру

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі