Слідство назвало причину загибелі грузинського саночника на Олімпіаді у Ванкувері

Поділитися
Слідство прийшло до висновку, що причиною загибелі грузинського саночника Нодара Кумаріташвілі під час Олімпійських ігор 2010 ігор у Ванкувері став нещасний випадок. Про це у вівторок, 5 жовтня, повідомляє британська телекорпорація Бі-бі-сі.
Слідство прийшло до висновку, що причиною загибелі грузинського саночника Нодара Кумаріташвілі під час Олімпійських ігор 2010 ігор у Ванкувері став нещасний випадок. Про це у вівторок, 5 жовтня, повідомляє британська телекорпорація Бі-бі-сі.Вона при цьому посилається на звіт слідчого канадської поліції Тома Павловскі. Він також прийшов до висновку, що свою роль у трагедії зіграв і «відносна нестача досвіду» у 21-річного спортсмена з Грузії. За підсумками розслідування загибелі Нодара Кумаріташвілі правоохоронці також порекомендували провести перевірку безпеки траси у Вістлері, де проходили заїзди саночників на Іграх-2010. Нодар Кумаріташвілі потрапив в аварію на трасі у Вістлері 12 лютого 2010 під час тренувального заїзду. Грузинський саночник розбився на швидкості 145 кілометрів на годину і помер на місці інциденту. Наступного деня організатори Ігор у Ванкувері назвали причиною загибелі Кумаріташвілі помилку самого спортсмена. За словами фахівців, особливості конструкції траси не могли спровокувати інцидент. У той же час багато спортсменів називали трасу у Вістлері небезпечною. Зокрема, про це заявляли і фахівці Міжнародної федерації санного спорту.

За матеріалами Бі-бі-сі

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі