Skype випустив нову версію сервісу 5.0

Поділитися
Сьогодні, 14 жовтня вийшла нова, п'ята версія популярного VoIP-сервісу "Skype 5.0" для ОС "Windows". Основною особливістю є інтеграція стрічки і телефонної книги "Facebook" у "Skype".
Сьогодні, 14 жовтня вийшла нова, п'ята версія популярного VoIP-сервісу "Skype 5.0" для ОС "Windows". Основною особливістю є інтеграція стрічки і телефонної книги "Facebook" у "Skype".Вперше користувачі "Skype" зможуть оновлювати свою стрічку новин "Facebook", коментувати записи своїх друзів і стежити за змінами статусів і повідомленнями на їхніх сторінках прямо зі "Skype". Більше того, телефонна книга "Facebook" у "Skype" дозволяє користувачам надсилати SMS і дзвонити на мобільні і міські телефони друзів із "Facebook". У новому "Skype" також є можливість випробувати режим відеоконференції для зв'язку більш ніж двох учасників одночасно. Режим динамічного перегляду дозволяє стежити за ходом групового відеодзвінка: фокус автоматично перемикається на мовця. Новий "Skype" також представляє функцію автоматичного відновлення дзвінка, що дозволяє користувачам швидко зв'язатися знову, якщо розмова перервалася через проблеми з Інтернет-зв'язком. Також менеджер якості дзвінків оцінює параметри аудіо і відео, підказуючи, як вирішити ту чи іншу проблему. Нова вкладка у вікні програми - "Skype Home" - служить свого роду панеллю приладів для спілкування через "Skype", показуючи потік зміни статусів контактів користувача. Вона також пропонує підказки: від того, як зробити відео-дзвінок, і до того, як оформити підписку на тарифний план "Skype". Нагадаємо, згідно зі статистикою самої компанії, за перше півріччя 2010 року користувачі наговорили по "Skype" 95 млрд.хв., причому на частку відеодзвінків припало 40% цього часу. У середньому, за три місяці, що завершилися 30 червня 2010 року, аудиторія сервісу склала 124 млн. щомісяця підключених користувачів.

За матеріалами: ЛІГАБізнесінформ

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі