«Шахтар» завоював Суперкубок України

Поділитися
Донецький «Шахтар» без проблем завоював Суперкубок України, розгромивши у неділю, 4 липня, у Запоріжжі сімферопольську «Таврію». Чемпіон Прем'єр-ліги скерував у ворота суперників сім м'ячів, на що переможці Кубку змогли відповісти лише одним.
Донецький «Шахтар» без проблем завоював Суперкубок України, розгромивши у неділю, 4 липня, у Запоріжжі сімферопольську «Таврію». Чемпіон Прем'єр-ліги скерував у ворота суперників сім м'ячів, на що переможці Кубку змогли відповісти лише одним.Початок розгрому «Таврії» гравці «Шахтаря» поклали вже на другій хвилині зустрічі. М'яч у ворота сімферопольців відправив форвард «гірників» Олександр Гладкий. Проте «Таврії» вдалося поквитати гол. М'яч у ворота Андрія П'ятова забив Максим Фещук. Тим не менше, «Шахтар» ще до перерви відновив статус-кво, у цьому випадку відзначився бразильський півзахисник Жадсон, що замкнув простріл свого співвітчизника Дугласа Кости. Після перерви «гірники» продовжили збільшувати свою перевагу, відправляючи один за іншим м'ячі у ворота Таврії. Спочатку на 51-й хвилині відзначився дублем Гладкий. Потім після пасу хорвата Даріо Срни вирізнився бразилець Вілліан. На 78-й і 85-й хвилинах два голи на свїй рахунок записав його співвітчизник Адріано. А фінальну крапку в розгромі «Таврії» поставив Разван Рац. Таким чином, «Шахтар» вже утретє став володарем Суперкубка України. Після поєдинку наставник «гірників» Мірча Луческу не шкодував компліментів своїм гравцям. «Ми здобули дуже важливу перемогу. І, незважаючи на те що турнір не носить офіційного статусу, все одно перемога додасть нам впевненості надалі, - сказав тренер «Шахтаря». - Якщо чесно, то це була гра, про яку я мріяв, ми діяли організовано, динамічно. Будь-який з наших гравців міг потрапити на штрафний майданчик суперника і завершити атаку логічно - забити гол. Я задоволений тим, що ми здобули цей трофей». Головний тренер «Таврії» Сергій Пучков не зміг пояснити причину розгрому своєї команди. «Рахунок на табло. Я думаю, що після першого тайму у нас була гра, але її змінили на 360 градусів. Ми проведемо аналіз, переглянемо, подумаємо. У роздягальні «пхати» комусь немає сенсу. Була чоловіча розмова, заходив президент, намагалися зрозуміти, чому команда перестала грати після перерви», - сказав він. При цьому Пучков висловив надію, що після такого розгрому його підопічні почнуть серйозніше ставитися до справи. «Добре, що це трапилося перед початком чемпіонату. Тепер у команді буде інше ставлення до справи, більш професійне. Команда, яка грає в Європі, не має права поступатися з рахунком 1:7», - вважає наставник.

За матеріалами: ФК «Шахтар»

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі