РНБО розгляне діяльність Міноборони 20 серпня

Поділитися
Засідання Ради національної безпеки і оборони з питань діяльності Міністерства оборони та розвитку військово-промислового комплексу відбудеться 20 серпня.
Засідання Ради національної безпеки і оборони з питань діяльності Міністерства оборони та розвитку військово-промислового комплексу відбудеться 20 серпня. Про це сьогодні, 2 серпня, повідомив голова Адміністрації Президента України Сергій Льовочкін. При цьому він не уточнив, де саме відбудеться засідання РНБО. Нагадаємо, 8 липня на засіданні Ради нацбезпеки і оборони України розглядалася ситуація у Збройних силах. Всупереч прогнозам, ніяких кадрових рішень, зокрема про відставку міністра оборони Михайла Єжеля, прийнято не було. Під час засідання РНБО Президент України Віктор Янукович заявив, що його обурює безвідповідальність міністра оборони Михайла Єжеля та інших військових керівників на фоні неспроможності військової авіації виконувати бойові завдання за призначенням. Тоді ж радник президента, екс-міністр оборони Олександр Кузьмук зазначив, що на засіданні РНБОУ керівництву Збройних сил України було доручено до кінця липня подати плани щодо вдосконалення системи керівництва Збройними силами, структури Міністерства оборони і Збройних сил.
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі