РФ готується до закупівлі озброєнь у США

Поділитися
У найближчі 10 років Росія витратить 19 трильйонів рублів на придбання озброєнь і технологій для російської армії. Про це заявив міністр оборони Росії Анатолій Сердюков, після повернення з переговорів із міністром оборони США Робертом Гейтсом. За його словами, частина технологій буде закуплена у США.
У найближчі 10 років Росія витратить 19 трильйонів рублів на придбання озброєнь і технологій для російської армії. Про це заявив міністр оборони Росії Анатолій Сердюков, після повернення з переговорів із міністром оборони США Робертом Гейтсом. За його словами, частину технологій буде закуплено у США.Як заявив Сердюков, в уряді майже готова пропозиція щодо збільшення на 46% бюджету Міноборони Росії на період 2011-2020 років. Під час зустрічі міністрів оборони РФ і США, яка пройшла у Вашингтоні, були підписані два документи - меморандум про співробітництво, який покликаний замінити аналогічний документ, підписаний у 1993 році, і план щодо створення двох робочих груп із питань співробітництва в оборонній галузі - по одній від кожної сторони. Обидва міністри висловили сподівання, що їхня зустріч допоможе пожвавити стосунки Вашингтона і Москви, що відчули помітне охолодження у 2008 році, коли Росія скерувала до Грузії свої війська на підтримку самопроголошених Абхазії і Південної Осетії.

За матеріалами Росбалта

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі