Рейтинг Обами впав до рекордного мінімуму

Поділитися
58 відсотків американців не довіряють президенту Бараку Обамі. Про це свідчить опитування, проведене газетою The Washington Post спільно із мовною компанією ABC. Дані опитування були опубліковані 13 липня.
58 відсотків американців не довіряють президенту Бараку Обамі. Про це свідчить опитування, проведене газетою The Washington Post спільно із мовною компанією ABC. Дані опитування були опубліковані 13 липня.Як відзначає The Washington Post, для нинішнього голови Білого дому це рекордно низький рівень довіри. Півтора роки тому результати такого ж опитування були протилежними - тоді 60 відсотків респондентів заявили, що не сумніваються у політичних рішеннях президента. Найбільшу кількість невдоволення викликає політика адміністрації Барака Обами у сфері економіки. За результатами опитування, економічну політику президента підтримує зараз лише 43 відсотки американців. У той же час результати опитування показали, що президент користується більшою популярністю, ніж законодавці. Так, про недовіру конгресменам-демократам заявили 68 відсотків опитаних. Для республіканців цей показник склав 72 відсотки. 62 відсотки опитаних виданням The Washington Post заявили, що не будуть голосувати на майбутніх виборах за тих кандидатів, кому віддали свій голос минулого разу. Нагадаємо, у листопаді 2010 року у США пройдуть парламентські вибори. Американці оберуть нову Палату представників, а переобранню підлягатимуть також 36 із 100 сенаторів. Водночас у 37 штатах пройдуть вибори губернаторів.

За матеріалами: Lenta.ru

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі