Рекордсмен американського телебачення пішов у відставку

Поділитися
Голова новинної дирекції однієї з найбільших американських телекомпаній - ABC (American Broadcasting Companies) - Девід Уестін заявив про відхід у відставку. Про це у понеділок, 6 вересня, повідомляють місцеві ЗМІ.
Голова новинної дирекції однієї з найбільших американських телекомпаній - ABC (American Broadcasting Companies) - Девід Уестін заявив про відхід у відставку. Про це у понеділок, 6 вересня, повідомляють місцеві ЗМІ.Девід Уестін виконував обов'язки голови новинного департаменту телевізійної мережі ABC протягом більше 13 років - більше, ніж будь-хто в історії американського ТБ. Про свій намір піти у відставку 58-річний фахівець повідомив колегам електронною поштою. «Зараз прийшов і мій час», - написав Уестін. За словами глави ABC News, він залишить свій пост до кінця поточного року. Девід Уестін зазначив, що готовий надавати допомогу своєму наступникові протягом перехідного періоду, який може тривати кілька місяців. Чим він має намір зайнятися після відходу з ABC News, і хто займе пост глави новинний дирекції, - поки не відомо. Незважаючи на те, що свою відставку Уестін мотивував особистими причинами, американські ЗМІ вважають, що головною причиною такого кроку міг стати тиск з боку власника - Walt Disney Company. Анонімні джерела з керівництва компанії розповіли The New York Times, що від голови департаменту новин вимагали більшої фінансової віддачі. Так, Уестін виступав проти планів власників каналу скоротити у 2010 році близько 400 співробітників, або майже 25% персоналу. На момент придбання Disney у 1996 році телеканал займав першу позицію в рейтингу популярності у США. Проте зараз ABC, що розпочав мовлення у 1948 році, займає лише третій рядок.

За матеріалами: Бі-бі-сі, CNN

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі