ПСПУ: У Донецькій області було масове вкидання бюлетенів і "карусель"

Поділитися
© rainbow.gov.ua
У донецькій області повсюдно зафіксовано незаконне масове вкидання бюлетенів у виборчі урни, а також використання технології «карусель» під час голосування. Про це в понеділок, 1 листопада, повідомили ЗМІ з посиланням на заяву заступника глави Прогресивної соціалістичної партії України, кандидата в мери Донецька від ПСПУ Володимира Марченка.
У донецькій області повсюдно зафіксовано незаконне масове вкидання бюлетенів у виборчі урни, а також використання технології «карусель» під час голосування. Про це в понеділок, 1 листопада, повідомили ЗМІ з посиланням на заяву заступника глави Прогресивної соціалістичної партії України, кандидата в мери Донецька від ПСПУ Володимира Марченка. Згідно з повідомленнями, в Донецькій області на виборчих дільницях «вкидання йде повсюдно, спостерігачів не допускають до нормального підрахунку голосів, і ми очікуємо на масове вкидання й на підміну бюлетенів і в повному обсязі». Марченко зазначив, що за всіма фактами цих порушень представники ПСПУ зверталися до міліції й фіксували фальсифікації. «Було вкидання бюлетенів, причому працювали бандитські групи, які за командою виводили представників нашої партії й наших кандидатів з дільниць, бо ті заважали здійснити нахабне публічне вкидання. Це було, наприклад, у місті Дзержинську на кількох дільницях», - розповів партійний лідер. При цьому він зазначив, що в Дзержинську «побили наших кандидатів у депутати, порізали шини автомобіля, й група з шести бандитів забезпечувала вкидання при потуранні комісій і при бездіяльності правоохоронних органів». Схожий приклад по вкиданню бюлетенів В. МАРЧЕНКО спостеріг і в місті Донецьк. «У Пролетарському районі Донецька прийшла братва - 10 осіб, добре підготованих хлопців і, в принципі, терором і залякуванням фізичної розправи вигнала з дільниці наших представників з тим, щоб забезпечити потрібне для Партії регіонів голосування», - сказав кандидат. Також у Донецькій області представники Прогресивної соціалістичної партії України зафіксували випадки застосування технології «карусель» під час голосування на виборах до місцевих органів влади. Ми зафіксували «карусель» під час голосування. Ми сфотографували мікроавтобуси, які возили людей, - розповів партійний лідер. - Причому, на автобусі було оголошення, що для проведення виборчої кампанії комісія така-то запрошує взяти участь у виборах». Справа в тому, що бюджетом грошей в комісії не виділяли, отже, хто оплачував ці автобуси - залишається під питанням», - підкреслив Марченко. Він також додав, що його однопартійці в Донецькій області зафіксували масові протизаконні факти підвезення виборців до дільниць для голосування. «Тому говорити про демократизм проведеної виборчої кампанії, й про чесне, вільне волевиявленні жителів Донецької області при виборі депутатів до місцевих рад і міських голів з нашої точки зору не доводиться», - завершив Володимир Марченко.

За матеріалами: УНИАН

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі