Проїзд на нижніх полицях у поїздах може подорожчати

Поділитися
У 2011 році квиток на нижню полицю в поїзді може коштувати дорожче, ніж на верхню, а проїзд у вагоні з кондиціонером - більше, ніж у старому без нього. Про намір диференціювати тарифи залежно від комфорту заявив заступник гендиректора «Укрзалізниці» Леонід Лобойко.
У 2011 році квиток на нижню полицю в поїзді може коштувати дорожче, ніж на верхню, а проїзд у вагоні з кондиціонером - більше, ніж у старому без нього. Про намір диференціювати тарифи залежно від комфорту заявив заступник гендиректора «Укрзалізниці» Леонід Лобойко.Тарифи точно не визначені, але орієнтовно нижня полиця обійдеться на 10 гривень дорожче за верхню. Що стосується кондиціонерів, то подорож з ним і зараз коштує більше. «Охолоджувачі» є, як правило, у фірмових поїздах, а на них ціни значно вищі. Наприклад, купе у фірмовому поїзді №80 «Дніпропетровськ-Київ» коштує 130 гривень, а на пасажирському поїзді №294 «Сімферополь-Київ» з Дніпропетровська до Києва можна доїхати за 96 гривень. Пасажири вважають, що ідея щодо полиць - непогана. «Зрозуміло, що на нижній їхати комфортніше, тому вона може коштувати дорожче. Але не значно», - вважає киянин Владислав Бойко.

За матеріалами Сегодня

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі