Призначено нового командувача Чорноморським флотом РФ

Поділитися
Віце-адмірал Володимир Корольов призначений новим командувачем Чорноморським флотом Росії. Про це у четвер, 8 липня, повідомило управління прес-служби та інформації Міноборони РФ.
Віце-адмірал Володимир Корольов призначений новим командувачем Чорноморським флотом Росії. Про це у четвер, 8 липня, повідомило управління прес-служби та інформації Міноборони РФ.Колишній командувач ЧФ, віце-адмірал Олександр Клєцков звільнений з посади у зв'язку з тим, що у серпні цього року йому виповнюється 55 років - граничний вік перебування воєначальника у званні віце-адмірала (генерал-лейтенанта) у російській армії. Останніми днями він перебував у плановій відпустці. У прес-службі Міноборони РФ уточнили, що Корольов буде представлений особовому складу ЧФ у Криму найближчим часом. Володимир Корольов із серпня 2009 року обіймав посаду начальника штабу Північного флоту. До цього він служив на Північному флоті заступником командира дивізії підводних човнів, потім - командиром дивізії. Був командиром ескадри підводних човнів (2002-2007). Нагадаємо, у кінці червня головнокомандувач Військово-морським флотом РФ адмірал Володимир Висоцький заявив, що Чорноморський флот Росії до 2020 року поповниться 15 новими надводними кораблями (фрегатами проекту 22350) та дизельними підводними човнами (проекту 677 Лада).

За матеріалами РБК

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі