Причиною падіння літака в Конго став крокодил

Поділитися
© Александр Шульга, ZN.UA
Відбулося розслідування причин авіакатастрофи, що сталася в Конго наприкінці серпня 2010 року. Згідно з висновками експертів, заснованих у тому числі на показаннях єдинї вижив людини, що вижила після катастрофи, причиною аварії став крокодил, якого віз один з пасажирів. Про це в четвер, 21 жовтня, повідомили ЗМІ.
Відбулося розслідування причин авіакатастрофи, що сталася в Конго наприкінці серпня 2010 року. Згідно з висновками експертів, заснованих, зокрема, на показаннях єдиної людини, що вижила після катастрофи, причиною аварії став крокодил, якого віз один з пасажирів. Про це в четвер, 21 жовтня, повідомили ЗМІ. Згідно з повідомленнями, тварина під час посадки вибралося з сумки, що викликало паніку в салоні. Люди не залишилися на своїх місцях, а з жахом побігли до кабіни пілота. Невеликий літак Let L-410 Turbolet одразу втратив рівновагу, а невелика висота не дозволила пілотам оперативно відреагувати на позаштатну ситуацію. Як наслідок, літак упав на порожній будинок у декількох сотнях метрах від злітно-посадочної смуги. У катастрофі загинуло 20 осіб, разом з двома пілотами - британцем і бельгійцем. Останній також був власником авіакомпанії Filair, якій належав літак, що розбився. За іронією долі, крокодил після падіння літака вижив, але його пізніше вбили рятувальники, що діставали з-під уламків літака тіла загиблих людей. Нагадаємо, що Let L-410 Turbolet, який здійснював внутрішній рейс, розбився 25 серпня на підльоті до міста Бандуду, розташованого в однойменній провінції.

За матеріалами Сегодня

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі