Президент Німеччини підтримав ідею вступу Туреччини в Євросоюз

Поділитися
Президент Німеччини Крістіан Вульф, який перебуває з офіційним візитом в Туреччині, заявив, що Європа зацікавлена у зближенні з цією країною.
Президент Німеччини Крістіан Вульф, який перебуває з офіційним візитом в Туреччині, заявив, що Європа зацікавлена у зближенні з цією країною.«Переговори про вступ Туреччини в Євросоюз мають бути справедливими і націлені на конкретний результат», - заявив президент Німеччини Крістіан Вульф в ході візиту. За його словами, «Конституція і вся правова система Туреччини повинні бути наближені до стандартів ЄС. Анкара досягла на цьому шляху певних результатів і має продовжити зусилля, спрямовані на успішне завершення переговорів». Президент Німеччини підтримав ідею вступу Туреччини до Євросоюзу, незважаючи на те, що канцлер ФРН Ангела Меркель не раз виступала проти повноправного членства Туреччини в ЄС. Крістіан Вульф також закликав турецьких громадян, які проживають у Німеччині, активніше інтегруватися в європейське суспільство. «Держава має створити можливості для їхньої інтеграції, однак багато залежить від самої людини. Необхідно активніше вивчати німецьку мову і норми законів Німеччини», - сказав президент. Під час п'ятиденного візиту до Туреччини Вульф також виступить у турецькому парламенті, відвідає Софійський собор і зустрінеться з патріархом Константинопольським Варфоломієм.

За матеріалами Радіо Свобода

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі