Президент Болівії заявляє, що його намагалися отруїти

Поділитися
Правоохоронні органи Болівії почали розслідування можливого отруєння президента країни Ево Моралеса. Про це у п'ятницю, 16 липня, повідомляє італійська газета La Repubblica.
Правоохоронні органи Болівії почали розслідування можливого отруєння президента країни Ево Моралеса. Про це у п'ятницю, 16 липня, повідомляє італійська газета La Repubblica.Як уточнює видання, минулого тижня голова латиноамериканської держави був екстрено госпіталізований у зв'язку із сильними болями у кишечнику. Через це Ево Моралес скасував усі заходи, заплановані на наступні чотири дні. Як пише La Repubblica, лікарі встановили, що біль викликаний кишковою інфекцією, яка із великою часткою ймовірності потрапила до організму президента разом з їжею. Сам Ево Моралес висловив припущення, що його отруїли. «Те, що зі мною сталося, дуже дивна історія, і я здивований, необхідно з'ясувати причини, - сказав президент. - Мені ввели сироватку, і тепер я відчуваю себе добре». Як уточнює італійська газета, під слідством опинилися кухарі і всі, хто має відношення до кухні. Але на цьому проблеми Моралеса не закінчилися, відзначає La Repubblica. Болівія, небагата південноамериканська країна, придбала у Франції за 39 млн доларів президентський літак Falcon 900, щоб не орендувати для офіційних поїздок літаки у Чавеса. Але, як з'ясувалося, у країні немає жодного пілота, який би міг керувати новим літаком. «Опозиція критикує купівлю літака як "надмірну розкіш" і розцінює факт відсутності болівійських пілотів, здатних керувати літаком, як демонстрацію безвідповідальності, з якою працює нинішній уряд», - відзначає видання.

За матеріалами ИноПрессы

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі