Президент Білорусі звинуватив президента Росії в непорядності і недобросовісності

Поділитися
Сьогодні, 13 серпня, президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що його російський колега Дмитро Медведєв діє непорядно і недобросовісно.

Сьогодні, 13 серпня, президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що його російський колега Дмитро Медведєв діє непорядно і недобросовісно.

Дану заяву президент Білорусі озвучив з приводу слів Медведєва про те, що Лукашенко нібито пообіцяв визнати незалежність республік Південна Осетія і Абхазія.

«Я не хотів би дискутувати на цю тему, просто російський колега недобросовісний і непорядно висмикує певні речі», - сказав Лукашенко під час поїздки до Мінської області в п'ятницю.

Раніше, 3 серпня президент РФ Дмитро Медведєв заявив, що нібито ще в 2008 році президент Білорусі в присутності інших лідерів країн СНД пообіцяв визнати незалежність Південної Осетії і Абхазії, проте до цих пір не зробив кроків у цьому напрямку. «Він сказав: «Я урочисто обіцяю, що я все зроблю за найкоротший час»», - повідомив Медведєв.

Нагадаємо, за останні декілька місяців Лукашенка було різко критиковано в ефірі найбільших російських телеканалів. Так, в липні в ефірі «НТВ» були показані документальні фільми «Хресний батько» і «Хресний батько-2», а по Russia Today – «Останній диктатор Європи».

Білоруська сторона називала звинувачення на адресу свого президента, озвучені на російському телебаченні, блюзнірськими.

Після антилукашівських фільмів у РФ, білоруська урядова газета «Республiка» опублікувала витягу з доповіді Бориса Нємцова і Володимира Мілова «Путін. Підсумки. 10 років».  У Росії тиражі цієї доповіді неодноразово затримували співробітники правоохоронних органів.

Конфлікт між керівництвом Росії і Білорусі почався після російсько-білоруської газової кризи в червні 2010 року.

За матеріалами: Лента.Ру

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі