Попов запропонував Омельченку роботу у київській мерії

Поділитися
Виконуючий обов'язки голови Київської міської державної адміністрації Олександр Попов запропонував екс-меру української столиці, народному депутату Олександру Омельченку стати своїм радником. Про це він повідомив у середу, 4 серпня, під час прямої лінії у редакції газети «Комсомольская правда в Украине».
Виконуючий обов'язки голови Київської міської державної адміністрації Олександр Попов запропонував екс-меру української столиці, народному депутату Олександру Омельченку стати своїм радником. Про це він повідомив у середу, 4 серпня, під час прямої лінії у редакції газети «Комсомольская правда в Украине».«У мене була зустріч з Омельченком. Я би дуже був йому вдячний, якщо б він погодився стати моїм радником або консультантом на громадських засадах. Ми про це з ним домовилися. Омельченко дуже зацікавлений в тому, щоб у Києві дійсно стабілізувалася ситуація у всіх сферах, щоб місто розвивалося», - повідомив Попов. Він додав, що Олександр Омельченко, який обіймав посаду київського мера із 1999 по 2006 рік, готовий у цьому брати участь. При цьому він відмовився оцінювати діяльність нинішнього мера Леоніда Черновецького. «Що стосується моєї оцінки діяльності Черновецького, я не хотів би про це говорити. Думаю, жителі Києва самі мають можливість дати їй оцінку», - відзначив в.о. голови КМДА. Нагадаємо, днями соратник Попова з Партії регіонів Михайло Чечетов заявив, що у Києві «фактично відбулася зміна влади». «До 2012 року, як визначив Конституційний суд, ніяких виборів мера не буде, як і Київради до 2013 року. У Києві фактично відбулася зміна влади. Без грошей на вибори. Ми пішли відповідно до закону, змінивши владу. Когось звільнили, проти когось порушили кримінальні справи. Команда буде оновлюватися й надалі. А Черновецький ... хай гуляє», - сказав він. Олександр Попов був призначений першим заступником голови Київської міської державної адміністрації (КМДА) у середині червня цього року. З того моменту були затримані чи звільнені декілька високопоставлених столичних чиновників. Так, 28 липня міліція затримала керівника Головного управління охорони здоров'я КМДА Людмилу Качурову за підозрою у зловживанні бюджетними коштами на суму 1,5 мільйонів гривень. До цього був затриманий один із заступників гендиректора Київпастрансу. А 24 липня Олександр Попов повідомив, що погодив питання звільнення начальника головного фінансового управління КМДА Віктора Падалки.
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі