Попов пообіцяв звільнити керівника Головного фінуправління КМДА

Поділитися
Перший заступник мера української столиці Олександр Попов має намір звільнити начальника Головного фінансового управління Київської міської адміністрації Віктора Падалку.

Перший заступник мера української столиці Олександр Попов має намір звільнити начальника Головного фінансового управління Київської міської адміністрації Віктора Падалку.

Про це він заявив у п'ятницю, 16 липня, на засіданні колегії КМДА із питань підготовки комунального господарства до зими і нового опалювального сезону.

Зокрема, Олександр Попов підкреслив, що на сьогоднішній день є питання про використання бюджетних коштів у столиці. «Якщо ми умудряємося брати кредити під 40% річних у розмірі 750 мільйонів гривень, і тепер не знаємо навіть як їх обслуговувати, не тільки як віддавати, то це, мабуть, теж питання, яке приховано у середині менеджменту КМДА», - заявив чиновник.

Окрім того, Олександр Попов зазначив важливість фінансування тих заходів, які передбачається здійснити у процесі підготовки Києва до зими.

У цьому зв'язку він звернув увагу, що у залі, де проходить колегія, відсутній начальник Головного фінансового управління КМДА. Чиновник запитав представника цього управління, який був присутній на засіданні, де зараз знаходиться Віктор Падалка і яка причина його відсутності. Не отримавши інформації, заступник мера заявив: «Передайте йому привіт. Я у понеділок (19 липня, - ред.) підпишу наказ про його звільнення з посади».

Нагадаємо, 14 липня Олександр Попов повідомив, що міський бюджет Києва не виконано на мільярд гривень. «До кінця року, на жаль, напевно бюджет виконано не буде, тому, що ми вже недоотримали 1 млрд гривень, і можливо до кінця року недоотримаємо ще 1 млрд», - заявив чиновник.

Тоді ж він повідомив про проблемний кредит, які київська влада взяла в одного з банків. «Ми вчора вели переговори з одним банком - не буду називати його. Суть переговорів у чому: ми маємо 750 млн грн позики під 40%, сплачувати їх не можемо», - зазначив Олександр Попов.

За даними ЗМІ, кредит було взято в «Альфа-банку».

За матеріалами ЛігаБізнесІнформ

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі