Помер популярний російський актор Віктор Іллічов

Поділитися
У Флориді на 65-му році життя помер відомий радянський актор, заслужений артист РРФСР Віктор Іллічов. Кілька місяців тому в нього виявили онкологічне захворювання в запущеній стадії, довге лікування виявилося безрезультатним.
У Флориді на 65-му році життя помер відомий радянський актор, заслужений артист РРФСР Віктор Іллічов. Кілька місяців тому в нього виявили онкологічне захворювання в запущеній стадії, довге лікування виявилося безрезультатним.Віктор Іллічов народився 5 лютого 1945 року в Ленінграді. У 1967 році закінчив ЛДІТМіК, де вчився на курсі Георгія Товстоногова. Актор працював у театрі Ленінського комсомолу, а потім у театрі імені Комісаржевської. Дебют Іллічова в кіно відбувся у фільмі «Старша сестра», де він зіграв ще будучи студентом. За час своєї кар'єри Віктор Іллічов знявся у більш ніж 50 фільмах, серед яких були такі, як «Собака на сіні», «Троє в човні, не рахуючи собаки», «Найчарівніша і найпривабливіша», «Зелений фургон», «Геній» , «Рекет», «Щиро Ваш» і багато інших. На початку 90-х Віктор Іллічов виїхав до США. Кілька місяців тому в актора виявили онкологічне захворювання в запущеній стадії, довге лікування виявилося безрезультатним.

За матеріалами КМ.ru

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі