Пентагон здивований «пуском ракети» біля Каліфорнії

Поділитися
© gorizont.in.ua
Представники Пентагону заявили, що не можуть пояснити повідомлення про ракетний пуск, який імовірно стався неподалік від узбережжя американського штату Каліфорнія.
Представники Пентагону заявили, що не можуть пояснити повідомлення про ракетний пуск, який імовірно стався неподалік від узбережжя американського штату Каліфорнія. У понеділок 8 листопада з вертольота телеканалу CBS News на відстані близько 56 кілометрів від американського узбережжя було зафіксовано шлейф, що нагадує слід від ракети. «На цей час усе вказує про непричетність (міністерства оборони) до цього пуску», - заявив представник Пентагону Девід Лепен. Небезпеки в тому, що було зафіксовано на відеозаписі, в оборонному відомстві США не бачать. «Поки ми не можемо надати жодних пояснень, - сказав Лепен. - Ми робимо все, що в наших силах, щоб з'ясувати чи знає хто-небудь, що це могло бути». Для запуску ракет американським військовим потрібно пройти цілий ряд узгоджень, однак про подібні кроки в зв'язку з подією біля берегів Каліфорнії інформації немає. На даний момент не зрозуміло, чи було проведено гаданий пуск із суші або з моря.

За матеріалами Би-Би-Си

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі