Новий турецький туроператор Eray Tour в Україні очолив екс-керівник «Карья-Тур»

Поділитися
В Україні розпочав роботу новий турецький туроператор Eray Tour, який очолив Оуз Ергюль - екс-керівник компанії «Карія Тур», що збанкрутувала у 2009 році, і консультант компанії «Карія Тур Юкрейн», що стала банкрутом на початку липня нинішнього року, пише газета «Дело».
В Україні розпочав роботу новий турецький туроператор Eray Tour, який очолив Оуз Ергюль - екс-керівник компанії «Карія Тур», що збанкрутувала у 2009 році, і консультант компанії «Карія Тур Юкрейн», що стала банкрутом на початку липня нинішнього року, пише газета «Дело».Нагадаємо, що діяльність Karya Tour в Україні була зупинена на початку липня. Тоді близько 5 тис. туристів, що купили путівки у Karya Tour, почали виселяти з турецьких готелів. Відпочиваючим повідомили, що їхній туроператор не забезпечив оплату заброньованих номерів. Після чого було оголошено про банкрутство компанії «Карія Тур Юкрейн» в Україні. Вихід нової турецької туркомпанії Eray Tour на український ринок збігся за термінами із початком процедури банкрутства Karya Tour. За словами Оуза Ергюля, який, з моменту виходу на український ринок 2003 року, очолював Karya Tour, а тепер є представником Eray Tour в Україні, вихід нового туроператора на український ринок ніяк не пов'язаний з банкрутством Karya Tour. «Компанія вже представлена на інших ключових ринках країн СНД - Росії, Білорусі, Молдови. Рішення про вихід на український ринок було прийнято рік тому. Тоді ще ніхто не міг навіть припустити, що станеться з Karya Tour», - зазначив він. За словами генерального директора Eray Tour Євгена Пушенка, цього року компанія має намір працювати за двома ключовими напрямками - Туреччина та Єгипет. «До кінця року ми зможемо перевезти 70 тис. туристів з України, а в наступному році думаємо збільшити цей показник до 120 тис.», - заявив він. У компанії також планують розвивати і інші напрямки - Таїланд, ОАЕ, а також деякі напрямки зимового відпочинку, зокрема Австрію. У Туреччині та Єгипті Eray Tour буде приймаючою стороною. Як і інші турецькі туроператори, Eray Tour буде продавати свій продукт в Україні не безпосередньо, а через систему турагентів.

За матеріалами: Дело

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі