Нацрада із телерадіомовлення змінила склад наглядової ради «1+1» і формат «ТЕТу»

Поділитися
Національна рада з питань телебачення і радіомовлення на засіданні 7 липня внесла зміни до складу керівних органів ТОВ «ТРК» Студія 1 +1». До наглядової ради компанії увійшли бізнесмен Ігор Коломойський і президент холдингу «Главред-медіа» Олег Наливайко, повідомляє «Телекритика».
Національна рада з питань телебачення і радіомовлення на засіданні 7 липня внесла зміни до складу керівних органів ТОВ «ТРК» Студія 1 +1». До наглядової ради компанії увійшли бізнесмен Ігор Коломойський і президент холдингу «Главред-медіа» Олег Наливайко, повідомляє «Телекритика».Раніше до наглядової ради «Студії 1 +1» входили бізнесмен Ігор Коломойський, виконавчий директор компанії Central European Media Enterprises (CME) Адріан Сирбу і представник CME Олівер Майстер. Нагадаємо, що у жовтні 2008 року компанія Central Media Enterprises стала власником 100% акцій групи «1+1». Тоді з наглядової ради «1+1» вийшли Борис Фуксман і Марина Вільямс, увійшли Ігор Коломойський і представник CME Олівер Майстер. Окрім того, на засіданні 7 липня Національної ради з питань телебачення і радіомовлення були внесені зміни до ліцензії ПАТ «Телекомпанія ТЕТ», які зафіксували зміну програмної концепції телеканалу. Формат «ТЕТ» було змінено з розважально-інформаційного на суто розважальний. Згідно з новою концепцією, із ефіру зникли інформаційно-аналітичні та публіцистичні програми, замість цього на півгодини більше стало розважально-музичних програм (12 годин 22 хвилини на добу) та додалися 6 годин і 21 хвилина на час показів фільмів. Окрім того, в.о. голови правління телеканалу «ТЕТ» було призначено Валерія Гросмана, колишнього заступника голови правління з питань програмування. Раніше в.о. голови правління «ТЕТу» був Максим Варламов, який був призначений на цю посаду 18 грудня 2009 року. До цього він був першим заступником генерального директора «1+1». За словами Варламова, на «ТЕТ» він не працює із квітня нинішнього року. Раніше всі співробітники ТЕТу були поставлені до відома щодо скорочення із 27 серпня, пов'язаного із переформатуванням каналу.

За матеріалами: Телекритика

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі