Народна партія пройшла до 20 облрад і Севастопольської міськради

Поділитися
Згідно з попередніми результатами місцевих виборів, Народна партія пройшла до 20 обласних рад і до Севастопольської міської ради. Про це в четвер, 4 листопада, повідомили ЗМІ з посиланням на прес-службу Народної партії.

Згідно з попередніми результатами місцевих виборів, Народна партія пройшла до 20 обласних рад і до Севастопольської міської ради. Про це в четвер, 4 листопада, повідомили ЗМІ з посиланням на прес-службу Народної партії.

«Остаточні результати місцевих виборів ще не оголошено, однак відповідно до результатів паралельного підрахунку вже можна говорити про певні вагомі досягнення Народної партії на виборах до обласних рад», - йдеться в повідомленні.

Так, Народна партія буде представлена в 20 обласних і Севастопольській міській радах. Зокрема, найбільше представництво в облрадах висуванці Народної партії отримали в таких областях: Житомирська - 19 депутатів, Черкаська - 11, Кіровоградська й Хмельницька - по 10, Івано-Франківська - 9. По 5-7 представників від Народної партії буде у Вінницькій, Волинській, Миколаївській, Одеській, Рівненській та Хмельницькій обласних радах. Представники партії також увійдуть до Запорізької, Київської, Львівської, Полтавської, Сумської, Харківської, Херсонської, Чернівецької та Чернігівської обласної й до Севастопольської міської ради.

«Про зростання підтримки Народної партії серед населення Івано-Франківської, Черкаської, Житомирської, Волинської, Львівської, Харківської, Сумської областей, а також Севастополя свідчить той факт, що місцеві парторганізації збільшили своє представництво у відповідних обласних радах і в Севастопольській міській раді. Офіційний підрахунок голосів ще не завершено, але можна з упевненістю зазначити, що загальна кількість представників від Народної партії, обраних до облради, становить 110 осіб. Це - більше 4% від загальної кількості обласних депутатів», - зазначили в прес-службі.

За матеріалами: УНИАН

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі