Напад "бритоголових" на рок-фестиваль у Росії: 17 поранених

Поділитися
Група "бритоголових" напала у неділю на глядачів та учасників рок-фестивалю "Торнадо" у місті Міассі Челябінської області РФ. За офіційними даними, постраждали 11 людей, за інформацією місцевих журналістів - не менше 17.
Група "бритоголових" напала у неділю на глядачів та учасників рок-фестивалю "Торнадо" у місті Міассі Челябінської області РФ. За офіційними даними, постраждали 11 людей, за інформацією місцевих журналістів - не менше 17.За інформацією російських ЗМІ, близько 22.00 за місцевим часом близько 50 осіб, озброєних палицями, металевими прутами, прибули на автомобілях і почали бити глядачів на території дитячого табору, де проходив концерт. За іншими даними, нападників було близько ста. Челябінські ЗМІ повідомляють про загибель 14-річної дівчини від багатьох ножових поранень. Однак ГУВС РФ спростувало цю інформацію. Деякі очевидці чули стрілянину. За словами глядачів, охоронці та міліціонери під час нападу не діяли. За свідченням очевидців, бойовики вихоплювали у міліціонерів палиці. У момент нападу на фестивалі зібралося близько трьох тисяч людей. За станом на ранок понеділка, міліція затримала 15 підозрюваних у нападі. Джерело челябінського інформаційного агентства "ЧелНовости.Ру" у правоохоронних органах висунуло політичну версію нападу, пов'язавши його з майбутніми виборами до Законодавчих зборів Челябінської області. Організатор рок-фестивалю Валіхан Тургумбаєв планує брати участь у цих виборах. Рок-група "Таргани", що виступала на сцені у той момент, коли в таборі з'явилися коротко стрижені молодики, розповіла про побачене: "Вони прийшли дуже добре організованою юрбою, всі голі по пояс, очевидно для того, щоб без проблем піти відразу після того , як справу буде зроблено. Не менше 50-70 осіб, всі знатні бійці, всі з бейсбольними битами, травматичною зброєю, "осами" та іншої амуніцією". За словами музикантів, вони грали другу пісню, "коли на полі почалося справжнє пекло". "Як ми зрозуміли, розсмокталися вони, просто одягнувши одяг і змішавшись таким чином з іншими. Наскільки можна було судити, тяжко постраждало не менше двох десятків людей", - цитує представників рок-групи агентство "Човнова". Фестиваль "Торнадо" проходить на озері Тургояк за участю В'ячеслава Бутусова, Ляпіса Трубецького, Сергія Шнурова, груп "Крематорій", "Калинов мост" та багатьох інших.

За матеріалами Бі-бі-сі, Граней.ру

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі