На військовій базі в Ірані прогримів вибух: десятки загиблих і постраждалих

Поділитися
© aliexpress.com
На військовій базі в Ірані, яка належить до Корпусу вартових Ісламської революції, прогримів вибух. У результаті загинули і постраждали десятки людей. Про це в середу, 13 жовтня, повідомили місцеві ЗМІ.
На військовій базі в Ірані, яка належить до Корпусу вартових Ісламської революції, прогримів вибух. У результаті загинули і постраждали десятки людей. Про це в середу, 13 жовтня, повідомили місцеві ЗМІ.Інцидент стався напередодні увечері на базі «Імам Алі», що розташована біля міста Коррамабада в провінції Лорестан. За даними місцевої влади жертвами вибуху стали 18 людей, ще 14 отримали поранення. При цьому в Корпусі вартових ісламської революції не уточнили, яка саме кількість військових загинула і постраждала в результаті інциденту. Версія теракту поки виключається. За попередніми даними, причиною вибуху стала пожежа на базі, в результаті якої здетонували боєприпаси, які зберігалися на складі. Варто відзначити, що останнім часом в Ірані почастішали напади на військовослужбовців. Так, у кінці вересня під час військового параду в іранському місті Махабад спрацював потужний вибуховий пристрій. Тоді загинули дев'ять людей, ще близько 20 отримали поранення. А в середині липня у місті Захедан недалеко від бази Корпусу вартових ісламської революції були підірвані кілька вибухових пристроїв. Жертвами теракту стали 29 осіб, ще близько 100 були травмовані. За цими нападами, імовірно, стоїть сунітське угруповання «Джундулла» («Воїни Аллаха»).

За матеріалами: CNN

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі