На Печенізькому водосховищі знайдено мобільний телефон зниклого головреда харківської газети

Поділитися
Співробітники міліції виявили на Печенізькому водосховищі (на річці Сіверський Донець) мобільний телефон зниклого 11 серпня головного редактора харківської газети «Новий стиль» Василя Климентьєва.
Співробітники міліції виявили на Печенізькому водосховищі (на річці Сіверський Донець) мобільний телефон зниклого 11 серпня головного редактора харківської газети «Новий стиль» Василя Климентьєва. «17 серпня о 18:00 на Печенізькому водосховищі було знайдено мобільний телефон зниклого головного редактора, який перебував у човні, що плавав по озеру. Телефон виявили люди, які відпочивали на березі водосховища», - йдеться у повідомленні, розміщеному на сайті ГУ МВС України в Харківській області в середу. В даний час міліціонери, кінологи і водолази обстежують прилеглу територію. З метою встановлення місця знаходження зниклого безвісти, відпрацьовуються різні версії зникнення. У повідомленні також вказується, що за надання достовірної інформації, яка допоможе встановленню місця знаходження головного редактора, гарантується анонімність і грошова винагорода у сумі 20 тисяч гривень. Як повідомлялося, із заявою про зникнення журналіста звернулися до міліції його родичі 12 серпня о 22:30. Заяву зареєстровано, працівники міліції провели комплекс оперативно-розшукових заходів. 15 серпня слідчий відділ Дзержинського райвідділу Харківського міського управління міліції порушив кримінальну справу за статтею 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство).
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі