На картах Google з'явилася інформація стосовно заторів у Києві

Поділитися
На картах Києва від Google з'явилася нова функція «Трафік», за допомогою якої можна відстежувати дорожню ситуацію в українській столиці.
На картах Києва від Google з'явилася нова функція «Трафік», за допомогою якої можна відстежувати дорожню ситуацію в українській столиці. Про це у середу, 21 липня, повідомляє представництво американської компанії Google в Україні. У даний момент функція охоплює лише ключові вулиці, проспекти, бульвари і мости Києва, однак надалі компанія планує максимально розширити покриття. Щоб отримати інформацію про стан доріг, необхідно завантажити карти Google на персональному комп'ютері, смартфоні або будь-якому іншому мобільному пристрої із виходом в інтернет і вибрати Київ. При натисканні на кнопку «трафік» основні транспортні вузли будуть позначені трьома різними кольорами. Якщо зеленим, то дорога вільна, жовтим - затримка, червоним - затор, червоним з чорним - тривалий затор. Інформація, як уточнили в Google, оновлюється кожні декілька хвилин. Нагадаємо, подібний сервіс для Києва кілька років тому запустила російська компанія Яндекс.
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі