На Багамах упіймано відомого «Босоногого бандита»

Поділитися
Поліція Багамських островів затримала 19-річного американця Колтона Харріса-Мура, якого підозрюють у викраденні кількох літаків, катерів та автомобілів, а також у скоєнні численних крадіжок зі зломом. Підліток на прізвисько «Босоногий бандит» вже давно став популярним у Мережі, а в Голлівуді про його пригоди збираються зняти фільм.
Поліція Багамських островів затримала 19-річного американця Колтона Харріса-Мура, якого підозрюють у викраденні кількох літаків, катерів та автомобілів, а також у скоєнні численних крадіжок зі зломом. Підліток на прізвисько «Босоногий бандит» вже давно став популярним у Мережі, а в Голлівуді про його пригоди збираються зняти фільм.Колтон Харріс-Мур (на фото) був затриманий вранці у неділю, 11 липня, на острові Ельютера на півночі архіпелагу. Найближчим часом він буде переведений до столиці Багамських островів, Нассау. За даними правоохоронних органів, на Багами злочинець прилетів тиждень тому, здійснивши аварійне приземлення на черговому викраденому літаку. Харріс-Мур отримав прізвисько «Босоногий бандит» за те, що злочини він здійснює без взуття, залишаючи на місці чергової крадіжки відбитки босих ніг або малюнки зі схематичним зображенням стопи. Про злочинця відомо небагато. Він народився у штаті Вашингтон у 1991 році і зростав у неблагополучній сім'ї. У віці семи років Колтон Харріс-Мур втік із дому і заробляв собі на спрожиток злодійством. У 12 років він вперше притягувався до відповідальності за крадіжку. А у 13 років на його рахунку було вже чотири затримання поліцією. Після кожного випадку юного зловмисника засуджували до десяти днів виправних робіт. У 2008 році 17-річний злочинець втік із виправної установи у Вашингтоні, де відбував трирічний термін - знову за крадіжку. За даними американської влади, Колтон Харріс-Мур причетний до десятків крадіжок у США та Канаді. Найчастіше він крав транспортні засоби: велосипеди, автомобілі, моторні човни та легкі літаки. Вважається, що керувати літаком підліток навчився, читаючи інструкції з експлуатації та граючи в авіасимулятори. При цьому в більшості випадків викрадені ним літаки незабаром знаходили розбитими у результаті аварійних посадок. За інформацію, яка могла б допомогти при затриманні Колтона, ФБР призначило нагороду у 10 тисяч доларів. Сам 19-річний злочинець - дуже популярний в інтернеті. У нього є майже 60 тисяч шанувальників у соціальній мережі Facebook, багато з яких виявилися вельми засмучені його арештом. В інтернеті організовано продаж футболок і сумок із написами «Свободу Колтону!» І «Дозвольте Колтону літати!». Долею «босоногого бандита» зацікавився Голівуд: за мотивами його пригод, як повідомляють американські ЗМІ, у «Фабриці мрій» планують зняти фільм.

За матеріалами: Лента.Ru, CNN

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі