МЗС: Україна готова докласти зусиль для успішного продовження мирного ізраїльсько-палестинського діалогу

Поділитися
Україна готова докласти зусиль для успішного продовження мирного ізраїльсько-палестинського діалогу. Про це говориться в поширеній в четвер, 2 вересня, заяві Міністерства зовнішніх справ України у зв’язку з початком у Вашингтоні переговорів з близькосхідного урегулювання.
Україна готова докласти зусиль для успішного продовження мирного ізраїльсько-палестинського діалогу. Про це говориться в поширеній в четвер, 2 вересня, заяві Міністерства зовнішніх справ України у зв’язку з початком у Вашингтоні переговорів з близькосхідного урегулювання.«Відновлення переговорного процесу навколо одного з найтриваліших конфліктів сучасності є ознакою рішучості всіх задіяних у ньому сторін щодо скорішого встановлення всеохоплюючого та довготривалого миру, забезпечення стабільності та безпеки на Близькому Сході», - говориться в заяві. Офіційний Київ вітає та підтримує зусилля, які докладаються учасниками переговорів у Вашингтоні, щиро сподіваючись на те, що їхнім результатом стане остаточне вирішення арабо-ізраїльского протистояння на основі дотримання норм міжнародного права та відповідних резолюцій Ради безпеки ООН, що стане гарантією мирного співіснування ізраїльської та палестинської держав. «Проведення прямих ізраїльсько-палестинських переговорів є історичним шансом припинити насильство на Близькому Сході та вирішити важливі політичні і соціально-економічні проблеми регіону. Сподіваємось, що толерантність, виваженість та політична мудрість учасників переговорного процесу забезпечать вироблення взаємоприйнятних шляхів врегулювання існуючих проблем», - зазначають в МЗС. Нагадаємо, у Вашингтоні починаються переговори між Ізраїлем і Палестинською автономією.
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі