МВС Грузії підтвердило арешт 13 "російських шпигунів"

Поділитися
У Грузії заарештовано 13 підозрюваних у шпигунстві на користь Росії, у тому числі четверо російських громадян, заявило міністерство внутрішніх справ Грузії.
У Грузії заарештовано 13 підозрюваних у шпигунстві на користь Росії, у тому числі четверо російських громадян, заявило міністерство внутрішніх справ Грузії.Раніше інформація про затримання з'явилася у ЗМІ, проте її офіційного підтвердження, як, втім, і спростування, від влади Грузії не надходило. У понеділок стали відомі імена трьох громадян Грузії, взятих під варту в рамках розслідування цієї гучної справи: Армен Геворкян, Рубен Шікоян і Руслан Галогре. Як сказала адвокат двох із них Нана Цуладзе, в якості запобіжного заходу їм призначено два місяці попереднього ув'язнення. "Вони були затримані 15 жовтня і звинувачуються у шпигунстві", - повідомила тоді Цуладзе. Про затримання в кінці жовтня повідомило агентство Рейтер - з посиланням на анонімні джерела у спецслужбах Грузії. За наявними у агентства даними, групу громадян Росії і Грузії підозрюють у створенні шпигунської мережі та переданні Москві таємної інформації.

За матеріалами Бі-бі-сі

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі