Московську мерію закрили для журналістів

Поділитися
До мерії Москви доступ журналістів буде практично перекритий. Про це повідомили в прес-службі уряду Москви у відповідь на прохання прокоментувати раніше озвучену інформацію про те, що засідання столичного уряду, заплановане на вівторок, 26 жовтня, пройде без участі преси.
До мерії Москви доступ журналістів буде практично перекритий. Про це повідомили в прес-службі уряду Москви у відповідь на прохання прокоментувати раніше озвучену інформацію про те, що засідання столичного уряду, заплановане на вівторок, 26 жовтня, пройде без участі преси.«Із завтрашнього дня прохід до будівлі преси буде здійснюватися тільки за особливим запрошенням прес-служби уряду Москви на окремі засідання, - сказали у прес-службі. - Немає вільного проходу для всіх ЗМІ. У залі працює одна камера - ТВЦ». На питання, чи буде це правило застосовуватися й надалі, в прес-службі відповіли, що «таких категоричних висновків поки робити не можна, але схоже на те». Окрім того, днями ЗМІ повідомили про те, що супроводжувати нового мера під час традиційних суботніх об'їздів буде дозволено лише співробітникам прес-служби столичного уряду і телеканалу ТВЦ. Нагадаємо, під час перебування Сергія Собяніна заступником голови федерального уряду, журналістам було заборонено пересуватися по Білому дому без супроводу.

За матеріалами «Росбалта»

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі