Мінздоров'я виступає за заборону реклами ліків

Поділитися
Міністерство охорони здоров'я України виступає за заборону реклами лікарських засобів. Про це заявив журналістам глава відомства Зіновій Митник.
Міністерство охорони здоров'я України виступає за заборону реклами лікарських засобів. Про це заявив журналістам глава відомства Зіновій Митник.Зокрема, Митник сказав : "У міністерства своя позиція щодо реклами ліків. Її потрібно заборонити. Це однозначно, тому що їх рекламують не в тому напрямку, в якому потрібно. Реклама є реклама, але сприйняття реклами різне. Ліки повинен виписувати лікар. Зараз у Верховній Раді є законопроекти, які підтримує міністерство, в тому числі щодо заборони реклами ліків". Нагадаємо, раніше Кабінет Міністрів доручив розглянути питання про доцільність заборони реклами лікарських засобів. У даний час створюється робоча група, яка займеться цим питанням. Зокрема, розглядається варіант, згідно з яким будь-яка реклама лікарських засобів повинна узгоджуватися з Міністерством охорони здоров'я.

За матеріалами ЛIГАБiзнесIнформ

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі