МінНС спростовує інформацію про пожежі у Чорнобильській зоні

Поділитися
У Головному управлінні МНС України в Київській області спростовують інформацію про пожежі у Чорнобильській зоні відчуження, про що раніше заявляв народний депутат України від блоку «Наша Україна - Народна самооборона», міністр з питань надзвичайних ситуацій опозиційного уряду Юрій Гримчак.
У Головному управлінні МНС України в Київській області спростовують інформацію про пожежі у Чорнобильській зоні відчуження, про що раніше заявляв народний депутат України від блоку «Наша Україна - Народна самооборона», міністр з питань надзвичайних ситуацій опозиційного уряду Юрій Гримчак.«Ми спростовуємо цю інформацію. Ніяких пожеж у Чорнобильській зоні не зафіксовано», - повідомили агентству у прес-службі МНС у Київській області у четвер, 5 серпня. У прес-службі також додали, що загалом на цій території вистачає людей і технічних засобів для того, щоб у разі необхідності боротися з надзвичайними ситуаціями. Раніше сьогодні Гримчак заявив, що у Чорнобильській зоні відчуження днями виникли пожежі, що стали причиною задимленості у Києві, Київській і Чернігівській областях. «Під час задимлення, що було у місті Києві, у мене була інформація про те, що саме у зоні відчуження є пожежі, що викликало стурбованість радіаційним станом у самому Києві. У даному випадку єдино можливий варіант - це те, що як тільки закінчиться спека, туди треба виряджати загони МНС, щоб сухостій був вивезений», - сказав Гримчак. Висока задимленість спостерігалася у Києві 31 липня і 1-2 серпня. За даними влади, її спричинили, швидше за все, атмосферні переміщення з Росії, де горять ліси.

За матеріалами ЛIГАБiзнесIнформ, «Інтерфакс-Україна»

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі