Міліція затримала начальника управління охорони здоров'я

Поділитися
У вівторок міліція затримала начальника управління охорони здоров'я Києва Людмилу Качурову. Про це повідомляє відділ зв'язків з громадськістю ДУ МВС у Києві.
У вівторок міліція затримала начальника управління охорони здоров'я Києва Людмилу Качурову. Про це повідомляє відділ зв'язків з громадськістю ДУ МВС у Києві. "Качуровій інкримінується зловживання бюджетними коштами на суму 1,5 млн гривень. Мова йде, зокрема, про недоплату працівникам медичних установ", - пояснив Поліщук. При затриманні Качуровій стало погано і вона зараз перебуває в лікарні під охороною. Раніше повідомлялося, що один із заступників гендиректора Київпастрансу затриманий і знаходиться в СІЗО. У столичній міліції газеті «Сегодня» підтвердили, що інцидент мав місце. «За розкрадання бюджетних коштів, призначених для будівництва швидкісного трамвая, а також за закупівлю комплектуючих полотна за підвищеними цінами порушені кримінальні справи», - сказав нам начальник ЦГЗ київської міліції Володимир Поліщук. Про те, що виконуючий обов'язки голови Київської міськадміністрації Олександр Попов має намір звільнити з посади начальника головного управління охорони здоров'я медичного забезпечення Київської міськадміністрації Людмилу Качурову, стало відомо 23 липня.
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі