Міліція: В пожежі у Новомоськовському військовому лісгоспі винні його працівники

Поділитися
Співробітники правоохоронних органів Дніпропетровської області встановили винних у пожежі у Новомоськовському військовому лісгоспі . Ними виявилися працівники лісгоспу, що заготовляли ліс .
Співробітники правоохоронних органів Дніпропетровської області встановили винних у пожежі у Новомоськовському військовому лісгоспі . Ними виявилися працівники лісгоспу, що заготовляли ліс .Про це у вівторок, 10 серпня, під час наради на місці пожежі повідомив начальник ГУ МВС України в Дніпропетровській області Віктор Бабенко. «Проводилася вирубка лісу: ми до цих пір встановлюємо, чи була вона санкціонована. Працівники лісгоспу працювали на заготівлі лісу, кидали недопалки, готували їжу - це й стало причиною спалаху», - сказав Бабенко. За словами глави Дніпропетровської облдержадміністрації Олександра Вілкула, затримані відмовлялися визнавати свою провину, і, більше того, перекладали її на військових, які в цей же час проводили навчання на території селища Гвардійське. Він припустив, що саме це і стало для  президента Віктора Януковича приводом для звинувачення в пожежі дніпропетровських солдатів. Нагадаємо, в понеділок, 9 серпня, прес-служба  МЧС повідомила, що пожежа в Новомоськовському лісгоспі  ліквідована. До робіт було залучено 855 осіб, 88 одиниць техніки, зокрема від МНС  262 людини і 53 одиниці техніки, від Державного комітету лісового господарства  18 осіб і 7 одиниць техніки, від Міноборони  575 людину і 24 одиниці  техніки. Також було залучено 2 вертольоти Мі-8 з водозливним пристроєм і пожежний літак Ан-32П від МЧС, авіаційна розвідка району пожежі здійснювалася вертольотом Мі-8  Міноборони. Через пожежі у військовому лісництві Новомоськовськом було завдано шкоди 550 гектарам  лісу. Зазначимо також, що в п'ятницю, 6 серпня, слідчими прокуратури Дніпропетровської області було затримано директора Новомоськовського військового лісгоспу Анатолія Міцканя. Він був затриманий відповідно до статті 115 Карно-процесуального кодексу України (Затримання слідчим підозрюваного в  здійсненні  злочину). За матеріалами «Інтерфакс-Україна»
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі