Microsoft сьогодні представить смартфони на платформі «Windows Phone 7»

Поділитися
Microsoft Corp у понеділок, 11 жовтня, представить лінію телефонів від провідних виробників на новій платформі Windows Phone 7, з якою пов'язує надії відвоювати частку ринку в Apple Inc і Google Inc у швидко зростаючому сегменті програмного забезпечення для смартфонів.
Microsoft Corp у понеділок, 11 жовтня, представить лінію телефонів від провідних виробників на новій платформі Windows Phone 7, з якою пов'язує надії відвоювати частку ринку в Apple Inc і Google Inc у швидко зростаючому сегменті програмного забезпечення для смартфонів.Телефони від Samsung, LG і HTC з операційною системою від найбільшого в світі виробника софта почнуть продавати у США AT&T Inc і T-Mobile USA. Аналітики кажуть, що це - останній шанс Microsoft вскочити до потягу мобільного ринку. Телефони з Windows Phone 7 з'являться у магазинах не раніше ніж через місяць, тому про їх успіх можна буде судити тільки наступного року. На даний момент Microsoft контролює близько 5% світового ринку смартфонів, у порівнянні з 9% роком раніше, за даними дослідницької компанії Gartner. Операційна система Android від Google має 17-процентну частку ринку, в порівнянні з 2% в 2009 році, а лідером залишається платформа Symbian, яку використовує, серед інших, Nokia, - 41%.

За матеріалами: К2К

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі