Мер Москви не збирається йти у відставку, незважаючи на хвилю критики

Поділитися
Мер російської столиці Юрій Лужков заявив, що не має наміру йти зі своєї посади, незважаючи на хвилю гострої критики, що обрушилася на нього в останні дні з боку місцевих ЗМІ. Про це градоначальник заявив увечері в понеділок, 13 вересня, в ефірі телеканалу РЕН.
Мер російської столиці Юрій Лужков заявив, що не має наміру йти зі своєї посади, незважаючи на хвилю гострої критики, що обрушилася на нього в останні дні з боку місцевих ЗМІ. Про це градоначальник заявив увечері в понеділок, 13 вересня, в ефірі телеканалу РЕН.«Виправдовуватися - це не той спосіб на Русі, щоб себе захистити. Якщо людина починає виправдовуватися, значить...вона винна. Я відповідаю однозначно: це бруд, каша, зібрана для того, щоб впливати на мера, до чогось його запросити...Моя позиція далеко не всім подобається. Не до душі припали якісь мої дії, висловлювання», - Юрій Лужков. Нагадаємо, днями відразу кілька телеканалів, зокрема, НТВ і «Росія 24» розповсюдили сюжети з різкою критикою на адресу мера Москви і його дружини Олени Батуріної, яка є найбагатшою жінкою країни. У матеріалах робився акцент на руйнуванні архітектурної спадщини міста, пробки, а також незаконне виділення землі під забудову. В інтерв'ю РЕН Юрій Лужков також підкреслив, що ніколи не давав преференцій своїй дружині, яка є главою будівельної компанії «Интеко». «Моя дружина - надзвичайно талановита людина. Це визнають усі, хто з нею стикався по роботі...Вона була б ще багатшою людиною, якщо б не була дружиною мера Москви», - запевнив він. Варто відзначити, що після виходів скандальних сюжетів і Олена Батурина, і Юрій Лужков пообіцяли подати до суду на телеканали, що розповсюдили їх.
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі