Медведєву представили заздалегідь узгоджений з ним же список кандидатів у мери Москви

Поділитися
Керівництво партії «Єдина Росія» у суботу, 9 жовтня, представило президенту Росії Дмитру Медведєву список кандидатів на пост мера Москви. Про це повідомляє прес-служба президента РФ.

Керівництво партії «Єдина Росія» у суботу, 9 жовтня, представило президенту Росії Дмитру Медведєву список кандидатів на пост мера Москви. Про це повідомляє прес-служба президента РФ.

«Список кандидатів на посаду був узгоджений з президентом до його оголошення», - йдеться в повідомленні.

Зокрема, на вакантну після  відставки Юрія Лужкова посаду претендують міністр транспорту РФ Ігор Левітін, заступник голови уряду - керівник апарату уряду Сергій Собянін, губернатор Нижегородської області Валерій Шанцев, перший заступник голови уряду Москви Людмила Швецова.

Узгоджені кандидати сподобалися

На зустрічі з членами президії генради «Єдиної Росії» Медведєв заявив: «Це все відомі люди. Я дійсно, розглядаючи пропозиції, які були у партії, насамперед звернув увагу на цих кандидатурах ".

Президент РФ вважає, що «кожен із названих кандидатів в цілому здатний очолити таке велике місто, як наша столиця, Москва». При цьому Медведєв зазначив, що «це дуже велика відповідальність».

Президент також пообіцяв, що обов'язково окремо зустрінеться з тим із кандидатів, якого він вирішить внести на посаду мера Москви.

Відкриваючи зустріч з членами президії генради «Єдиної Росії», Медведєв підкреслив, що вона носить плановий характер. У ході її, нагадав президент, передбачається розглянути кандидатури на посаду мера Москви, губернатора Пермського краю і губернатора Івановської області.

Президент РФ пообіцяв, що «в рамках встановленої законом процедури продумає і прийме остаточне рішення, щоб внести кандидатуру нового мера в Мосміськдуму для наділення його повноваженнями».

За матеріалами: сайт президента РФ, "Інтерфакс-Україна"

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі