Медвєдєв звільнив низку високопоставлених осіб Міноборони РФ за пожежу на базі ВМФ

Поділитися
Президент РФ Дмитро Медвєдєв попередив про неповну службову відповідність Головкому ВМФ адмірала Володимира Висоцького та його першого заступника Татаринова і звільнив низку високопоставлених співробітників Міноборони за пожежу на базі ВМФ у Коломенському районі Московської області.
Президент РФ Дмитро Медвєдєв попередив про неповну службову відповідність Головкому ВМФ адмірала Володимира Висоцького та його першого заступника Татаринова і звільнив низку високопоставлених співробітників Міноборони за пожежу на базі ВМФ у Коломенському районі Московської області."У зв'язку з пожежею у частині розпочато перевірку дотримання законодавства про пожежну безпеку. В ході наглядових заходів будуть перевірені питання повноти реалізації командуванням військової частини заходів щодо попередження займань, а також готовність особового складу до гасіння пожеж" - заявив представник військової прокуратури Московського військового округу. Як повідомлялося, у Московській області під Коломною сталася пожежа на базі зберігання авіаційно-технічного майна Військово-морського флоту. Слідчий комітет при прокуратурі РФ проводить дослідчу перевірку за фактом пожежі. У результаті згоріли штаб, фінансова частина, клуб, два бокси автомобільного парку, 13 сховищ з авіаційним майном різного призначення і 17 відкритих майданчиків для зберігання техніки із розташованими на них автомобілями. Люди не постраждали. 30 липня вогонь був загашений. Військове слідче управління СКП проводить дослідчу перевірку за фактом пожежі, з'ясовуються обставини події. Суму збитку від вогню належить встановити.
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі