Медвєдєв вичитав губернаторові за повідомлення в Twitter

Поділитися
© kremlin.ru
Президент Росії Дмитро Медвєдєв вичитав губернаторові Кіровської області Микиті Білих за листування у популярному сервісі мікроблогів Twitter під час засідання Державної ради, яке відбулося у вівторок, 31 серпня.
Президент Росії Дмитро Медвєдєв вичитав губернаторові Кіровської області Микиті Білих за листування у популярному сервісі мікроблогів Twitter під час засідання Державної ради, яке відбулося у вівторок, 31 серпня.Глава Кремля дорікнув чиновнику, припустивши, що тому «більше зайнятися нічим». В ході засідання Державної ради Микита Білих написав у своєму блозі на Twitter про те, що згадана на зустрічі головою адміністрації Томської області Віктором Крессом президентська ідея державних ліцеїв спочатку була його. На цьому інцидент вичерпаний не був. Вже після зауваження Медвєдєва Білих написав у блозі, що про його записи президенту повідомив радник глави держави Аркадій Дворкович. Останній також зареєстрований у Twitter. «Ну ось; (@ advorkovich злив мій репортаж Президенту. Такі витрати інформаційного суспільства; (», - поскаржився Білих. Аркадій Дворкович не залишив без коментарів цього запису. У своєму блозі Twitter він закликав сильно не лаяти губернатора, а також відзначив, що зауваження, яке зробив Медвєдєв Білих, «дуже пожвавило процес». «Поганих наслідків - не буде», - підсумував Дворкович. Сам Медвєдєв також не залишився осторонь від дискусії чиновників, яка розпочалася у Twitter. «@ NikitaBelyh так, такі витрати інформаційного суспільства. Головне, щоб це від роботи не відволікало, вірно?», - написав глава Кремля, звертаючись до Білих. З даною реплікою президента губернатор погодився. «@ KremlinRussia повністю згоден, але по-перше я уважно слухав, а по-друге доповідь Кресса була розіслана за тиждень і була прочитана!», - написав він у відповідь голові Кремля. Варто відзначити, що Дмитро Медвєдєв є активним користувачем Twitter і регулярно оновлює свій блог. Окрім того, він читає сторінки президента США Барака Обами і канадського прем'єра Стівена Харпера, які також є користувачами цього сервісу.

За матеріалами Ленты.Ru

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі