Mail.ru оголосила про намір провести IPO у Лондоні

Поділитися
Найбільший російський інтернет-холдинг Mail.ru Group Ltd. офіційно оголосив про намір провести первинне розміщення акцій (IPO) на Лондонській фондовій біржі (London Stock Exchange, LSE). Про це йдеться у поширеному сьогодні, у понеділок 11 жовтня, повідомленні компанії.
Найбільший російський інтернет-холдинг Mail.ru Group Ltd. офіційно оголосив про намір провести первинне розміщення акцій (IPO) на Лондонській фондовій біржі (London Stock Exchange, LSE). Про це йдеться у поширеному сьогодні, у понеділок 11 жовтня, повідомленні компанії.Глобальними координаторами Mail.ru Group під час первинного розміщення стануть банки Goldman Sachs International і JPMorgan, а спільними менеджерами книги заявок (букраннерами) - Morgan Stanley і VTB Capital. Під час IPO будуть розміщені звичайні акції у формі глобальних депозитарних розписок (GDR). При цьому кожна GDR, за повідомленням компанії, буде відповідати одній звичайній акції Mail.ru Group. Завершення IPO заплановано на кінець 2010 року, однак це буде залежати від ринкових умов. Між тим, за даними джерел агентства, Mail.ru Group має намір розмістити близько 15% акцій, що дозволить залучити більше 500 млн доларів. "Поки обговорюється варіант залучення "500 плюс". Акціонери не хочуть розміщувати дуже багато акцій, орієнтовно - 15%", - відзначило джерело. Також повідомляється, що road-show і відкриття книги заявок призначені на 25 жовтня, а прайсингу планується вже на початку листопада. Нагадаємо, 6 жовтня ц.р. надходила неофіційна інформація про те, що Mail.ru Group планує почати премаркетинг IPO у Лондоні з 11 жовтня 2010р. У той же час, як повідомлялося, підж час IPO компанія може розмістити до 25% акцій і залучити близько 1,25-1,5 млрд дол. Раніше Інтернет-холдинг Mail.ru носив назву Digital Sky Technologies (DST). Mail.ru Group Ltd. була заснована у 2005 році Юрієм Мільнером, Григорієм Фінгером і Алішером Усмановим. Група володіє часткою в соціальних мережах Facebook, "Одноклассники" (100%), ВКонтакте, їй належить сервіс обміну миттєвими повідомленнями ICQ, а також однойменний інтернет-портал і поштовий сервіс Mail.ru.

За матеріалами: РБК

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі