Льовочкін: У суботу в Криму відбудеться неформальний саміт голів СНД

Поділитися
У суботу, 10 липня, у Криму відбудеться неформальний саміт голів держав СНД, повідомив голова адміністрації президента України Сергій Льовочкін.

У суботу, 10 липня, у Криму відбудеться неформальний саміт голів держав СНД, повідомив голова адміністрації президента України Сергій Льовочкін.

"Точний склад учасників визначиться найближчими днями, однак президент РФ Дмитро Медвєдєв свою участь підтвердив", - заявив він на прес-конференції у середу, 7 липня.

Планується, що у ході саміту відбудеться "презентація Криму з точки зору його інвестиційних можливостей і як унікальної рекреаційної території".

Окрім того, головам держав СНД будуть продемонстровані досягнення України в галузі авіабудування.

Нагадаємо, 9 липня президент України Віктор Янукович відзначає свій 60-річний ювілей. У цей день, за словами голови його адміністрації Сергія Льовочкіна, президент проведе робочу зустріч, прес-конференцію і ланч із Головою Європейської Ради Херманом ван Ромпейєм.

Також, за даними газети "Сегодня", серед запрошених на ювілей Януковича - президенти Білорусі, Казахстану, Молдови, Туркменістану, Азербайджану та Вірменії. Окрім того, можлива участь і новообраного президента Польщі Броніслава Коморовського, а також прем'єр-міністра Туреччини Реджепа Ердогана. Що стосується російських гостей, джерела газети у російському консульстві повідомляють, що із Росії в Криму очікують шість літаків.

Також за інформацією газети, на день народження Януковича запросили зірок української і російської естради.

За матеріалами: Інтерфакс-Україна, Сегодня

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі