Литвин: Податковий кодекс буде прийнято на цій сесії

Поділитися
Спікер Верховної Ради Володимир Литвин прогнозує, що Податковий кодекс буде прийнятий парламентом на нинішній сесії. Про це він заявив у понеділок, 5 липня.
Спікер Верховної Ради Володимир Литвин прогнозує, що Податковий кодекс буде прийнятий парламентом на нинішній сесії. Про це він заявив у понеділок, 5 липня. "Стосовно цього питання рішення буде. Рішення дуже гарне і відповідальне", - сказав Литвин, зазначивши, що парламент до кінця нинішньої сесії має намір розглянути у другому читанні проект Податкового кодексу, до якого, за словами голови комітету з податкової політики, подано 5,5 тис поправок. "Зараз що я можу сказати, мені потрібно отримати той проект, який буде опрацьований комітетом, а далі буде запропоновано ряд новацій, у тому числі, і щодо розгляду цього законопроекту", - заявив спікер ВР. За його словами, не варто зупинятися на тому, скільки необхідно часу на розгляд проекту Податкового кодексу, адже "це тільки для того, щоб не працювати". "Розрахунки вражаючі, ті, які навів голова комітету. Але ви знаєте, що є відповідна приказка: очі бояться, а руки і мізки повинні працювати", - сказав спікер. За словами Литвина, "із тактичних міркувань" він не може говорити про ті підходи, які опрацьовані для того, аби було прийнято рішення не тільки результативне, але й беззаперечне. Нагадаємо, раніше президент Віктор Янукович заявляв про можливість ухвалення Податкового кодексу вже на цій сесії. Окрім того, за словами спікера, цього вівторка Верховна Рада розгляне проект Бюджетного кодексу. "Давайте домовимося таким чином, що на розгляд Бюджетного кодексу ми виходимо завтра. Як тільки буде доопрацьований законопроект про судовий устрій, ми відразу ж переходимо до його розгляду і слідом за ним буде йти закон про референдум", - сказав Литвин на засіданні погоджувальної ради. "Далі Податковий кодекс і далі - закон про вибори. Це ті ключові моменти, які не пускають нас у вільне плавання, тобто не дають можливості завершити сесію", - зазначив спікер.

За матеріалами: Інтерфакс-Україна

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі