Лави української армії восени поповнять понад 26 тисяч призовників

Поділитися
Більше 26 тисяч призовників поповнять лави української армії у жовтні - листопаді цього року. Відповідний наказ підписав міністр оборони України Михайло Єжель 13 вересня, повідомляє прес-служба відомства у вівторок, 14 вересня.
Більше 26 тисяч призовників поповнять лави української армії у жовтні - листопаді цього року. Відповідний наказ підписав міністр оборони України Михайло Єжель 13 вересня, повідомляє прес-служба відомства у вівторок, 14 вересня.Згідно з наказом, на строкову військову службу у жовтні - листопаді будуть покликані громадяни України чоловічої статі 1985-1992 років народження, яким на час направлення до військової частини виповнилося 18 років, і старші особи, які не досягли 25 років і не мають права на звільнення або відстрочку. У Збройні сили України восени будуть викликані 20 тисяч осіб, до Внутрішніх військ Міністерства внутрішніх справ - 5,6 тисячі, до Державної спеціальної служби транспорту - 1,1 тисячі. Відповідно до цього ж наказу у жовтні - листопаді поточного року в запас будуть звільнені солдати, матроси, сержанти і старшини, призвані на службу в жовтні - листопаді 2009 року, а також матроси і старшини кораблів, суден і берегових частин бойового забезпечення Військово-морських сил України, призвані у квітні - травні 2009 року. Нагадаємо, раніше Кабінет міністрів України затвердив проект концепції розвитку ЗСУ. У концепції передбачено скорочення чисельності особового складу ЗС України на 15-20%, а також планується позбавитися від надлишкового озброєння, військової техніки та об'єктів інфраструктури.

За матеріалами «Інтерфакс-Україна»

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі