Компанія Hyundai відкличе в США седани Sonata

Поділитися
© filmz.ru
Компанія Hyundai повідомила про намір відкликати з американського ринку близько 140 тисяч седанів Sonata 2011-го модельного року. Про це повідомляють місцеві ЗМІ, з посиланням на Національну адміністрацію безпеки дорожнього руху США.
Компанія Hyundai повідомила про намір відкликати з американського ринку близько 140 тисяч седанів Sonata 2011-го модельного року. Про це повідомляють місцеві ЗМІ, з посиланням на Національну адміністрацію безпеки дорожнього руху США. Причиною такого рішення стало виявлення дефекту рульового керування. Ця несправність  потенційно може стати причиною аварії. Представники Національної адміністрації безпеки дорожнього руху США повідомили, що відкликання автомобілів розпочнеться вже в жовтні. Компанія Hyundai не вперше відкликає седани Sonata внаслідок виявлення технічних несправностей. У лютому 2010-го року 47,3 тисячі таких моделей було відкликано в США й Південній Кореї через дефект дверних замків.

За матеріалами Лента.ru

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі