Комісія з етики журналістського факультету МДУ проведе бесіди зі студентками-учасницями еротичних зйомок

Поділитися
© Александр Шульга, ZN.UA
Комісія з етики факультету журналістики МДУ з'ясує, що саме мотивувало дівчат знятися в еротичній фотосесії для календаря, який мав стати подарунком для прем'єр-міністра РФ Володимира Путіна. Про це в четвер, 7 жовтня, повідомили місцеві ЗМІ.
Комісія з етики факультету журналістики МДУ з'ясує, що саме мотивувало дівчат знятися в еротичній фотосесії для календаря, що мав стати подарунком для прем'єр-міністра РФ Володимира Путіна. Про це в четвер, 7 жовтня, повідомили місцеві ЗМІ. Деканат факультету вточнив, що жодних адміністративних стягнень студентки не отримають. «Швидше за все, комісія з етики захоче почути пояснення, чому дівчата виступили в такому досить відвертому вигляді», - повідомила декан журфаку Олена Вартанова. Вона зазначила, що публікація знімків дуже сильно засмутила засновника журфаку, 81-річного Ясена Засурского. Крім того, студенток буде перевірено на предмет академічної успішності. Скандальний еротичний календар опублікували у Всесвітній мережі 6 жовтня - якраз напередодні дня народження Володимира Путіна. Згідно з повідомленнями преси, публікація календаря виявилася завчасною, оскільки його презентацію було заплановано не до дня народження, а на Новий рік. Крім календаря, студентки підготували відеозвернення, яке мало стати останнім доповненням до екстравагантного подарунку. Проте 7 жовтня в інтернеті з'явився альтернативний календар, зроблений студентками журфаку МДУ, яким не сподобався проект однокурсниць. На відміну від першого календаря, на сторінках другого дівчата суворо одягнені. Крім того, в них заклеєні роти. Замість фривольних написів знімки супроводжують стандартні звинувачення, що протягом багатьох років пред'являють Путіну його опоненти. Зокрема звучать такі питання: «Коли звільнять Ходорковського?», «Дурні добре, але дороги ж?», «Свободу зібрань завжди й скрізь?», «Коли наступний теракт?».

По материалам Лента.ru

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі