Київ позичить ще 200 мільйонів доларів

Поділитися
У 2011 році Київ планує залучити 200 мільйонів доларів зовнішніх позик. Про це сказав заступник голови Київської міської державної адміністрації Руслан Крамаренко.
У 2011 році Київ планує залучити 200 мільйонів доларів зовнішніх позик. Про це сказав заступник голови Київської міської державної адміністрації Руслан Крамаренко.«Передбачено погашення зовнішньої позики у розмірі 200 млн доларів, а також взяття нової позики на суму 200 мільйонів доларів», - сказав заступник мера. Він уточнив, що це буде відбуватися поетапно, тобто спочатку передбачається погашення, а потім взяття нового кредиту. На питання журналістів, чи не вплинуть значні вилучення з бюджету столиці до держбюджету на розрахунки Києва за зобов'язаннями, Р.Крамаренко запевнив, що жодним чином, оскільки це ніяк не пов'язано. Він також висловив переконання, що жодних проблем з виплатами зовнішнього боргу в міста не буде. «Місто Київ нормально виконує свої зобов'язання і здійснює дострокові платежі за всіма зовнішніми позиками», - сказав Р.Крамаренко. За його словами, столиця не передбачає проводити реструктуризацію своїх боргів.

За матеріалами УНІАН

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі