Кількість госпіталізованих з ніжинського інтернату зросла до 15

Поділитися
У реанімаційному і інфекційному відділеннях Ніжинської міської лікарні (Чернігівська область) знаходяться на лікуванні 15 людей (7 дітей і 8 дорослих), госпіталізованих 11-13 серпня.
У реанімаційному і інфекційному відділеннях Ніжинської міської лікарні (Чернігівська область) знаходяться на лікуванні 15 людей (7 дітей і 8 дорослих), госпіталізованих  11-13 серпня.Стан госпіталізованих – задовільний. Попередній діагноз "гостра респіраторна вірусна інфекція". Нагадаємо, що раніше  повідомлялося про 14 госпіталізованих. З 7 по 11 серпня в Ніжині в інтернаті для дітей з ураженням центральної нервової системи померли чотири дитина і один дорослий. За  попередніми висновками лікарів, у дітей вірусна інфекція з екзатемою (висипом), диференційована з герпетичною. У будинку-інтернаті проживає 72 людини. Інтернат знаходиться у системі Міністерства праці і соціальної політики України. Ніжинська міжрайонна прокуратура порушила кримінальні справи в зв'язку з госпіталізацією і загибеллю вихованців інтернату. Президент Віктор Янукович доручив генеральному прокуророві Олександру Медведьку до 29 серпня цього року провести перевірку причин смерті дітей в інтернаті. Глава держави також доручив правоохоронним органам і Міністерству охорони здоров'я вивчити причини смерті п'ятьох осіб з інтернату Ніжина і вжити всі необхідні заходи для забезпечення безпеки дітей, що перебувають у закладі. За матеріалами: прес-служби МНС «Інтерфакс-Україна»
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі