Кількість госпіталізованих в дитячому інтернаті Чернігівської області збільшилася до 14

Поділитися
Кількість госпіталізованих у Ніжині Чернігівської області в інтернаті для дітей з ураженням центральної нервової системи збільшилася до 14 людей. Про це у п'ятницю, 13 серпня, повідомляє прес-служба МНС.
Кількість госпіталізованих у Ніжині Чернігівської області в інтернаті для дітей з ураженням центральної нервової системи збільшилася до 14 людей. Про це у п'ятницю, 13 серпня, повідомляє прес-служба МНС. У зазначеному дитбудинку проживають дитяча група (від 4 до 18 років) і молодіжна (від 18 до 35 років), всього 72 людини із важким ураженням центральної нервової системи. 7 серпня там померла 10-річна дитина, 10 серпня - 17-річний підліток, 11 серпня - 9-річна дитина та двоє підлітків. Тіла померлих були доставлені до моргу Ніжинської міської лікарні. Протягом 11-12 серпня з будинку-інтернату до Ніжинської міської лікарної в реанімаційне та інфекційне відділення з попереднім діагнозом гостра респіраторна вірусна інфекція були доставлені 14 осіб (6 дітей і 8 дорослих). Вони знаходяться у задовільному стані. Попередній діагноз - гостра респіраторна вірусна інфекція. Раніше повідомлялося, що в реанімації перебувають чотири дитини. Президент Віктор Янукович доручив невідкладно вжити заходів для встановлення причини смерті вихованців дитбудинку. 12 серпня прокуратура Чернігівської області порушила кримінальну справу за фактом смерті вихованців дитбудинку.
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі