Керівний склад МВС скоротиться вдвічі до кінця 2010 року

Поділитися
Чисельність керівного складу Міністерства внутрішніх справ України до кінця поточного року буде скорочено на 50% у порівнянні з нинішнім показником, заявив голова відомства Анатолій Могильов під час зустрічі з президентом України Віктором Януковичем у Криму 27 липня.
Чисельність керівного складу Міністерства внутрішніх справ України до кінця поточного року буде скорочено на 50% у порівнянні з нинішнім показником, заявив голова відомства Анатолій Могильов під час зустрічі з президентом України Віктором Януковичем у Криму 27 липня. За словами голови МВС, у даний час штат керівного складу відомства «занадто роздутий» і його чисельність вже скорочено на 15%. Як повідомляє прес-служба голови держави, у свою чергу, президент відзначив, що паралельно з реформуванням МВС та оптимізацією роботи його керівників він очікує від відомства «розробки сучасних механізмів мотивацій працівників міліції та ефективної роботи з укріплення соціального захисту міліціонерів». Президент очікує, що Міністерство внутрішніх справ до осені запропонує концепцію реформування системи правоохоронних органів в цілому.

У свою чергу, Могильов повідомив, що відомство вже вивчає досвід такого реформування в інших країнах - зокрема, в Росії та Грузії. При цьому він запевнив, що концепція реформування МВС буде подана у визначений президентом термін.

За матеріалами: Прес-служба президента

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі